недеља, 23. септембар 2007.

PSY BOX - POBEDNICI ŠABAC PLUS FESTIVALA !


Ambijent koji se odavno nije video u Šapcu, sinoć su kreirali ljudi koji su prisustvovali Šabac Plus Festivalu. Tradicija koja je prekinuta pre 20 godina nastavlja svoj život u novom ruhu, sa starim prepoznatljivim šabačkim duhom. Pozitivna atmosfera koja je sve vreme menifestacije bila prisutna kako kod organizatora tako i među takmičarima mogla se preneti i na gledaoce "kraj malih ekrana" posredstvom direktnog Tv prenosa koji je omogućila Radio Televizija As. Poptupni trijumf talenta i onog za čega se zalaže Opština Šabac, pobedničkog mentaliteta dogodio se oko 22h kada je žiri doneo odluku o pobedniku ovogodišnjeg Šabac Plus festivala. PSY BOX ! Kada je Darko Pavlović, inače zvanično voditelj programa proglasio ime pobednika nastala je eksplozija oduševljenja. Čestitke pobednicima uputili su svi takmičarski bendovi što govori o jednom fer plej odnosu koji se osećao tokom čitavog festivala. Žiri u sastavu : David Vartabedijan, Leonid Pilipović, Dejan Stojanović, Darko Cvejić i Stevan Marinković po svim kriterijumima doneo je pravu i veličanstvenu odluku.
Danas su zakazane i prve aktivnosti vezane za pobedničku grupu tako da je ovaj i jučerašnji dan označio novi početak jednog novog muzičko-scenskog života kada je u pitanju gitarska muzika i publika koja voli ovakve događaje.

6 коментара:

Анониман је рекао...

sve u svemu, sranje...

Анониман је рекао...

Sranje, ...sranje je što nema više ovakvih dešavanja. Svaka čast svim bendovima ! Svaka čast za hrabrost !
Ajde da se ovo pnovi i sledeće godine. Ako ne bude gitarijade onda će biti sranje.

Анониман је рекао...

ko je bio drugi i treci

Анониман је рекао...

ma, sve je bilo super sto se tice bendova, samo je organizacija bila sranje nevidjeno!

Анониман је рекао...

Najlakse je pljuvati,najteze je podici dupe i nesto sam uraditi. Ne vidim razloga za zamerku osim sto nije trajalo dva dana. :)
Pozdrav za PsyBox ! Critical ! Regret ! i sve koji su ucestvovali. Bravo momci !

Unknown је рекао...

И моја фотографија на интернету ... Ура ... Честитке свим учесницима фестивала, нарочито победницима и драго ми је да се овако нешто дешава у нашем граду ... Киип гоинг :)